Otroški avtosedeži

Najprej varnost!

Izjemno varni avtosedeži za otroke s posebnimi potrebami

Smo zastopnik priznanega nemškega podjetja Hernik GmbH za avtosedeže, prilagojene otrokom s posebnimi potrebami. Nakup avto sedeža za otroka s posebnimi potrebami na podlagi izvedenskega mnenja sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ali Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS. Za več informacij o postopku pridobitve avto sedeža ste dobrodošli, da nas kontaktirate.

otroski-sedez-hero-01

Otroški avtosedež HERO je avtomobilski sedež proizvajalca RECARO, prilagojen otrokom s posebnimi potrebami. Primeren je za namestitev v večino osebnih vozil na trgu, ki so opremljeni s sistemom pripenjanja ISOFIX. Avtosedež je zasnovan za namestitev na zadnjem sedežu avtomobila in ga ni potrebno pritrditi z avtomobilskimi pasovi, zaradi česar je njegova uporaba nadvse enostavna.

otroski-sedez-starlight-07

Otroški avtosedež STARLIGHT- NXT je avtomobilski sedež proizvajalca BRITAX ROMER, razvit za osebe s posebnimi potrebami. Primeren je za namestitev v večino osebnih vozil na trgu. Avto sedež je zasnovan za uporabo na zadnjem sedežu osebnega vozila, za pritrjevanje pa potrebuje učinkovito delujoč 3-točkovni varnostni pas.

otroski-sedez-ipai-nxt-08

Otroški avtosedež IPAI-NXT je avtomobilski sedež proizvajalca BRITAX RÖMER, prilagojen otrokom s posebnimi potrebami. Primeren je za namestitev v večino osebnih vozil na trgu. Avtosedež je zasnovan za uporabo na zadnjem sedežu osebnega vozila, za pritrjevanje pa potrebuje učinkovito delujoč 3-točkovni varnostni pas.

kidsflex

Otroški avtosedež KIDSFLEX Reha je zasnovan kot sistem za varovanje otrok s telesnimi in/ali duševnimi razvojnimi motnjami med vožnjo v avtomobilu. Primeren je za namestitev v večino osebnih vozil na trgu. Avtosedež KIDSFLEX je namenjen uporabi na zadnjem sedežu osebnega vozila, za pritrditev pa potrebuje učinkovito delujoč tritočkovni varnostni pas.