Invalidski voziček ARIA 2.0Al

»Cilj je bil ustvariti estetski izdelek, ki je dostopen čim večjemu številu uporabnikov. "

2.0 Al je izdelan v Italiji in ročno sestavljen.

Oblika spominja na nedvoumni 'družinski občutek' Aria®. Gre za nadlahten, večnamenski invalidski voziček, ki je v standardni konfiguraciji opremljen z zložljivim naslonjalom, ki omogoča lažje rokovanje pri transportu, s trdim okvirjem iz aluminijeve zlitine in novimi strukturnimi komponentami, ki omogočajo prilagajanje različnim potrebam uporabnika.

2.0 Al je bil zasnovan s še več prilagoditvami, s poudarkom na uporabniku in zlasti na vidiku drže telesa. Trdna sedežna površina, nastavljiva po naklonu, omogoča popolno prilagodljivost različnim potrebam. Izbira trdnega sedišča iz karbonskih vlaken zagotavlja ohranjanje zaželenih dimenzij na dolgi rok.

Uporaba najboljših materialov zagotavlja visoke standarde varnosti, zmogljivosti in trajnosti. Inovativne tehnike sestavljanja in nova strukturna lepila omogočajo odlične rezultate z 2.0 Al.

2.0 Al ima oznako CE in je bil zasnovan in preizkušen v skladu s standardi UNI in ISO 7176. Teža je približno 6 kg, zato ga je mogoče uvrstiti med ultralahke invalidske vozičke.