05 919 2914 | info@rtsmedical.si

Naslov:

TPC Murgle, Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana

Uspešen nastop za SPEED3X RS na enem največjih mednarodnih sejmov

  

REHACARE INTERNATIONAL je znan kot eden največjih sejmov na temo pripomočkov, ki lajšajo življenje invalidom, starejšim in ostalim. Med več kot  700 razstavljalci  v Dusseldorfu v Nemčiji med 18. in 21.septembrom smo bili tudi mi. Predstavili smo več modelov električnega priklopa za invalidski voziček SPEED3X RS, ki je bil med obiskovalci prava atrakcija in je požel veliko zanimanja in občudovanja.

Sejem je bil odlična priložnost za vzpostavitev novih kontaktov z ljudmi s celega sveta, tako s potencialnimi poslovnimi partnerji, kot s končnimi uporabniki. Ti so tudi tisti, od katerih z veseljem pridobimo neposredne vtise in mnenja, ki nam bodo v pomoč pri nadaljnjem razvoju izdelkov. Med več kot 35000 obiskovalci smo s številnimi vzpostavili pristen in neposreden stik, kar nam je dalo še dodatno motivacijo za nadaljnje delo.

Zadovoljni smo, da smo SPEED3X RS predstavili tako široki množici uporabnikov, ki jim lahko naš pripomoček olajša marsikatero pot, na katero se “peš” morda niti ne bi odpravili.

              

“Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022.”

“Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.”

Pusti komentar

(0 komentarjev)

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja