05 919 2914 | info@rtsmedical.si

Naslov:

TPC Murgle, Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana

Uspe┼íen nastop za SPEED3X RS na enem najve─Źjih mednarodnih sejmov

  

REHACARE INTERNATIONAL je znan kot eden najve─Źjih sejmov na temo pripomo─Źkov, ki laj┼íajo ┼żivljenje invalidom, starej┼íim in ostalim. Med ve─Ź kot┬á 700 razstavljalci┬á v Dusseldorfu v Nem─Źiji med 18. in 21.septembrom smo bili tudi mi. Predstavili smo ve─Ź modelov elektri─Źnega priklopa za invalidski vozi─Źek SPEED3X RS, ki je bil med obiskovalci prava atrakcija in je po┼żel veliko zanimanja in ob─Źudovanja.

Sejem je bil odli─Źna prilo┼żnost za vzpostavitev novih kontaktov z ljudmi s celega sveta, tako s potencialnimi poslovnimi partnerji, kot s kon─Źnimi uporabniki. Ti so tudi tisti, od katerih z veseljem pridobimo neposredne vtise in mnenja, ki nam bodo v pomo─Ź pri nadaljnjem razvoju izdelkov. Med ve─Ź kot 35000 obiskovalci smo s ┼ítevilnimi vzpostavili pristen in neposreden stik, kar nam je dalo ┼íe dodatno motivacijo za nadaljnje delo.

Zadovoljni smo, da smo SPEED3X RS predstavili tako ┼íiroki mno┼żici uporabnikov, ki jim lahko na┼í pripomo─Źek olaj┼ía marsikatero pot, na katero se “pe┼í” morda niti ne bi odpravili.

              

“Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022.”

“Nalo┼żbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.”

NOVO!!! Silikonski urinal kondomi Dileh

Urinal kondomi Dileh so primeren za mo┼íke, ki imajo te┼żave z inkontinenco. Kondom je iz silikona in ima na notranji strani samolepilni trak iz akrila, ki se oprime ko┼że in zagotavlja varen oprijem na penisu brez uhajanja.
Na voljo so v petih razli─Źnih premerih: ├ś23, ├ś28, ├ś31, ├ś35 in ├ś40 mm ter 2 dol┼żinah: v standardni 80 mm in kraj┼íi 47 mm.

NOVO!!! SPEED3X elektri─Źni priklopi za invalidske vozi─Źke

V Sloveniji smo izdelali produkt ki presega kvaliteto in enostavnost vseh podobnih produktov v Evropi in Svetu.
SPEED3X je enostaven za uporabo, varen ter primeren za uporabo vsem, ki so vezani na invalidski vozi─Źek.

RTS medical d.o.o. je prvo podjetje v Sloveniji, ki je razvilo tehni─Źno popoln priklop za invalidski vozi─Źek z modernim dizajnom. Kvaliteta in moderen videz dela SPEED3X nekaj druga─Źnega.

Leta 2016 smo pri─Źeli z idejo, da v Sloveniji naredimo izdelek, ki bo zadovoljil vse potrebe uporabnikov. Ekipa ljudi, ki so jo sestavljali invalidne osebe trajno vezane na invalidski vozi─Źek, z veliko izku┼ínjami na podro─Źju invalidskih pripomo─Źkov in strojnih in┼żenirjev so skupaj s svojim znanjem , izku┼ínjami ter idejami izdelali ta revolucionarni izdelek.
Brez vsakega zadr┼żka se ekipa RTS medical lahko pohvali z izdelavo priklopa za invalidski vozi─Źek Speed3x, ki bo s svojo kvaliteto, tehni─Źno popolnostjo in modernim videzom zadovoljilo potrebe vsakega uporabnika.

Priklop je namenjen za dalj┼ío vo┼żnjo in la┼żje gibanje invalidnih oseb vezanih na invalidskivozi─Źek. Izredno enostavno se pripne na vozi─Źek ter je primeren za vo┼żnjo tudi do 40km z enim polnjenjem baterije.

NOVO!!! Uribag

Priro─Źen potovalni pisoar za ponovno uporabo

Ko vas ti┼í─Źi, vas ti┼í─Źi!

Zmagovalec vsakoletne nagrade ID-NL za najbolj┼íe nizozemske inovacije! Vsakomur se lahko zgodi, da bi nujno moral na strani┼í─Źe, a ga ni v bli┼żini. V teh primerih je Uribag prava re┼íitev.

Uribag je mali in lepo oblikovan potovalni pisoar, ki ga lahko enostavno spravite v ┼żepu ali torbici. Obstaja model za mo┼íke in model (anatomsko oblikovan) za ┼żenske. Uribag┬« je primeren za ponovno uporabo. Lahko se ga enostavno izprazni in o─Źisti. Uporabljate ga lahko v le┼że─Źem, sede─Źem ali stoje─Źem polo┼żaju!

Zato ni presenetljivo, da Uribag® uporablja toliko ljudi:

 • kampisti
 • obiskovalci festivalov
 • vozniki
 • ┬ámornarji
 • kanuisti
 • planinci
 • vozniki tovornjakov
 • jadralci
 • osebe na invalidskih vozi─Źkih
 • star┼íi z majhnimi otroki
 • osebe, priklenjene na posteljo
 • invalidi itd.