05 919 2914 | info@rtsmedical.si

Naslov:

TPC Murgle, Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana

NOVO! TERAPEVTSKE BLAZINE EVOSS

Z veseljem vas obveščamo, da so od zdaj pri nas na voljo tudi izredno kvalitetne blazine za sedeže znamke EVOSS®.

Terapevtska blazina EVOSS® proizvajalca SEAL TECH je zračna napihljiva blazina, namenjena uporabnikom invalidskih vozičkov – DOBAVLJIVO NA NAROČILNICO ZZZS –  saj s svojo strukturo zagotavlja udobno sedenje in preprečuje nastanek ran in razjed.

Primerna je tudi za vse ostale ljudi, ki veliko časa presedijo in jim blazina razbremeni sedalni del telesa.

Več o blazinah EVOSS® si lahko ogledate tukaj.

Uspešen nastop za SPEED3X RS na enem največjih mednarodnih sejmov

  

REHACARE INTERNATIONAL je znan kot eden največjih sejmov na temo pripomočkov, ki lajšajo življenje invalidom, starejšim in ostalim. Med več kot  700 razstavljalci  v Dusseldorfu v Nemčiji med 18. in 21.septembrom smo bili tudi mi. Predstavili smo več modelov električnega priklopa za invalidski voziček SPEED3X RS, ki je bil med obiskovalci prava atrakcija in je požel veliko zanimanja in občudovanja.

Sejem je bil odlična priložnost za vzpostavitev novih kontaktov z ljudmi s celega sveta, tako s potencialnimi poslovnimi partnerji, kot s končnimi uporabniki. Ti so tudi tisti, od katerih z veseljem pridobimo neposredne vtise in mnenja, ki nam bodo v pomoč pri nadaljnjem razvoju izdelkov. Med več kot 35000 obiskovalci smo s številnimi vzpostavili pristen in neposreden stik, kar nam je dalo še dodatno motivacijo za nadaljnje delo.

Zadovoljni smo, da smo SPEED3X RS predstavili tako široki množici uporabnikov, ki jim lahko naš pripomoček olajša marsikatero pot, na katero se “peš” morda niti ne bi odpravili.

              

“Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022.”

“Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.”

NOVO!!! Silikonski urinal kondomi Dileh

Urinal kondomi Dileh so primeren za moške, ki imajo težave z inkontinenco. Kondom je iz silikona in ima na notranji strani samolepilni trak iz akrila, ki se oprime kože in zagotavlja varen oprijem na penisu brez uhajanja.
Na voljo so v petih različnih premerih: Ø23, Ø28, Ø31, Ø35 in Ø40 mm ter 2 dolžinah: v standardni 80 mm in krajši 47 mm.

NOVO!!! SPEED3X električni priklopi za invalidske vozičke

V Sloveniji smo izdelali produkt ki presega kvaliteto in enostavnost vseh podobnih produktov v Evropi in Svetu.
SPEED3X je enostaven za uporabo, varen ter primeren za uporabo vsem, ki so vezani na invalidski voziček.

RTS medical d.o.o. je prvo podjetje v Sloveniji, ki je razvilo tehnično popoln priklop za invalidski voziček z modernim dizajnom. Kvaliteta in moderen videz dela SPEED3X nekaj drugačnega.

Leta 2016 smo pričeli z idejo, da v Sloveniji naredimo izdelek, ki bo zadovoljil vse potrebe uporabnikov. Ekipa ljudi, ki so jo sestavljali invalidne osebe trajno vezane na invalidski voziček, z veliko izkušnjami na področju invalidskih pripomočkov in strojnih inženirjev so skupaj s svojim znanjem , izkušnjami ter idejami izdelali ta revolucionarni izdelek.
Brez vsakega zadržka se ekipa RTS medical lahko pohvali z izdelavo priklopa za invalidski voziček Speed3x, ki bo s svojo kvaliteto, tehnično popolnostjo in modernim videzom zadovoljilo potrebe vsakega uporabnika.

Priklop je namenjen za daljšo vožnjo in lažje gibanje invalidnih oseb vezanih na invalidskivoziček. Izredno enostavno se pripne na voziček ter je primeren za vožnjo tudi do 40km z enim polnjenjem baterije.