Smo ponosni zastopnik priznanega nemškega podjetja Hernik GmbH za avtosedeže, prilagojene otrokom s posebnimi potrebami. Nakup avto sedeža za otroka s posebnimi potrebami na podlagi izvedenskega mnenja sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ali Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS. Za več informacij o postopku pridobitve avto sedeža ste dobrodošli, da nas kontaktirate.

IPAI-MONZA in KIDSLOVER srednje velikosti lahko preizkusite v mediatesterju Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta Soča v Ljubljani.

HERO

Otroški avtosedež HERO je avtomobilski sedež proizvajalca RECARO, prilagojen otrokom s posebnimi potrebami. Primeren je za namestitev v večino osebnih vozil na trgu.

OGLEJ SI VEČ

STARLIGHT

Otroški avtosedež STARLIGHT-Young Sport je avtomobilski sedež proizvajalca RECARO, razvit za osebe s posebnimi potrebami. Primeren je za namestitev v večino osebnih vozil na trgu.

OGLEJ SI VEČ

IPAI Monza

Otroški avtosedež IPAI-Monza je avtomobilski sedež proizvajalca RECARO, prilagojen otrokom s posebnimi potrebami. Primeren je za namestitev v večino osebnih vozil na trgu.

OGLEJ SI VEČ

KIDSlover

Otroški avtosedež KIDSIover Reha je zasnovan kot sistem za varovanje otrok s telesnimi in/ali duševnimi razvojnimi motnjami med vožnjo v avtomobilu. Primeren je za namestitev v večino osebnih vozil.

OGLEJ SI VEČ